12. august 2012

Julianes fødselsdag

Idag blev Juliane 1 år. Det er virkelig gået stærkt!
Hun kravler, rejser sig og kravler op på alting. Åbner skabe og skuffer og piller med sine små nysgerrige fingre... Og så snakker hun. Vrøvler løs dagen lang. Hej og hej hej har hun kunne sige længe og for nylig er hun begyndt at sige "Dygtig!" Hun spiser med gaffel og drikker selv af glas, så hun er jo faktisk "Dygtig!" Min store pige :-)

Nå men... hun fik selvfølgelig gaver på sengen, og senere havde jeg gang i bagningen, så vi kunne få familien på besøg. Vi havde bestilt en super sød Rubens Baby dukke og en lille dukkevogn på nettet. Hun forstod ikke helt alt det hurlumhej, men hun var et stort smil hele dagen.


Jeg fik bagt en ordentlig stak af min bedstemors boller, brunsviger og lagkage med endnu en smølfetopper. Dertil blev serveret varm kakao og alt gled ned med stor velbehag.

Kasper fik den geniale idé at dække op på terrassen i skyggesiden. Det var bare rart, for der var blevet noget lummert indendørs af alt den bagning (vi har køkkenalrum). Samtidig havde børnene ekstra meget plads til leg i stuen, da vi flyttede spisebordet ud.

Simpelthen bare en dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar